Korte Wandeling – Naarden-VestingDatum/Tijd: di 10 december 2019, 10:30 - 14:00

We starten de Korte Power wandeling van december op Bastion Nieuwe Molen te Naarden-Vesting. De wandeling voert ons deels door de straten van Naarden-Vesting en lange enige bezienswaardigheden zoals de grote Kerk, het oud stadhuis, Het Spaanse Huis, het arsenaal en het Comenius museum gevestigd in het oude klooster. Aan de buitenkant voert de wandeling ons over de bedekte weg tussen de binnen- en buitengracht. De naam ontleent deze weg aan de aarden wal aan de zijde van de buitengracht die de eerste verdedigingslinie was van Naarden-Vestingmuren. Aan de zijde van de binnenbracht volgt het pad de contouren van de vestingmuren van de eigenlijke vesting. Naarden-Vesting is een van de grootste en meest complete vestingen binnen Europa. De vesting zoals die zich nu aan ons ten toon spreidt , stamt grotendeels uit de periode 1676-1685.

De lengte van de wandeling bedraagt 6 km.

We lunchen rond 13.00 uur in eetcafé Het Hert, Cattenhagestraat 12, 1411 CT Naarden.

We verzamelen om 10.30 uur op parkeerplaats De Nieuwe Molen, Westwalstraat, 1411 PC Naarden-Vesting waar vandaan we starten.

De wandeling zal worden begeleid door Wil Reijs.

Aanmelden alleen via het aanmeldformulier hieronder.

Geef op het aanmeldformulier in het veld ‘Opmerkingen’ aan of je mee luncht, je over een auto beschikt en in welke wijk van Amersfoort of dorp in de omgeving van Amersfoort  je woont. Dit laatste om eventueel afspraken te kunnen maken om samen te rijden.

Mocht deze wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en telefoonnummer naar wil.reijs@telfortglasvezel.nl  Wil je je afmelden voor deze wandeling mail dat dan naar dit mailadres of, als het vlak voor vertrek is, bel dan naar 0651338832.

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen