Wandeling – Water in de stad, AFGELAST


Datum/Tijd: vr 27 november 2020, 14:00 - 16:00

Afgelast i.v.m. de corona maatregelen.

Wij mensen hebben een haat-liefde relatie met water. We bestaan zelf voor het grootste deel uit water en we hebben het nodig om onze dorst te lessen. We maken er handig gebruik van als vaarweg bijvoorbeeld, maar het kan ook een bedreiging zijn. Tijdens deze wandeling van 5 km hoor je het verhaal over hoe Amersfoort met water omgaat en hoe dit in de loop van de geschiedenis veranderde.

Sociaal geograaf Arnold Huisman is 52 jaar en woont in Amersfoort. Hij organiseert al jaren wandelingen en fietstochten voor bekenden. Meer informatie over deze wandelingen en fietstochten kun je vinden op www.ahontspan.nu.
Via e-mailadres ahontspannu@gmail.com kan je je aanmelden voor zijn nieuwsbrief die periodiek uitkomt. Je kunt je ook telefonisch met hem in verbinding stellen. Zijn telefoonnummer is 06-14844146.

Lengte wandeling: 5 km, duur: 2 uur
Datum: vrijdag 27 november
Start om 14.00 uur, startplaats: plein vóór hoofdingang station Amersfoort
Maximaal grootte groep: 10 personen
Kosten: € 7.00

Begeleider: Arnold Huisman

Opgeven vóór vrijdag 27 november 2020 per mail: ahontspannu@gmail.com.

Dit is géén Power activiteit. Je loopt mee op eigen risico.

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen