Korte Wandeling, Laarzenpad in het Naardermeer


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: wo 5 oktober 2022, 10:30 - 14:00

Trek je laarzen of waterdichte wandelschoenen aan en volg het avontuurlijke vlonderpad dwars door het zompige moerasbos. Doorkruis grazige weilanden en beloop modderige paden. En geniet vooral van het uitzicht op een van de uitkijkpunten aan het Naardermeer. We lopen op moerasgrond, dus het is wat lastiger lopen dan op een doorsnee korte wandeling. Houd hier rekening mee.

We starten op woensdag 5 oktober, 10.30 uur, vlakbij het Naardermeer op het parkeerplaatsje aan de Karnemelksloot 7, 1412 CV Naarden. Hier eindigt de wandeling later ook weer.

We lunchen bij Gasterij Stadzigt, Meerkade 2, Naarden.

De wandeling wordt begeleid door Coby van Rooijen, tel 0628775451.

Aanmelden is mogelijk vanaf 14 september, alleen via het dan aanwezige aanmeldformulier hieronder.

Geef op het  aanmeldformulier in het veld Opmerkingen aan of je mee luncht, je over een auto beschikt en in welke wijk je woont. Dit laatste om eventueel afspraken te kunnen maken om samen te rijden. Geef daarom ook je telefoonnummer op.

Mocht deze wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en telefoonnummer door naar cvanrooijen@gmail.com. Wil je je afmelden voor deze wandeling, mail dat dan naar hetzelfde mailadres of, als het vlak voor vertrek is bel dan naar 0628775451.

 


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen