Lange wandeling Bunnik-Bilthoven, GECANCELLEDDatum/Tijd: do 13 januari 2022, 09:00 - 17:00

We verzamelen in de hal van het station om 9:15 uur voor deze wandeling van 17 kilometer. We nemen de trein van 9:26 uur naar station Bunnik. De dagen zijn kort in januari, daarom beginnen we meteen met de wandeling. Vanaf Bunnik lopen we over het oude jaagpad langs de Kromme Rijn, een prachtig open beeklandschap. Via De Uithof komen we langs het KNMI, dat voor deze dag hopelijk goed wandelweer voorspelt. Om aan te sterken gebruiken we de lunch in De Biltsche Hoek. Na de lunch raakt de bebouwde wereld weer uit het zicht wanneer we via een lus over Landgoed Beerschoten en door het Panbos naar het einde van de wandeling in Bilthoven lopen. Vanaf station Bilthoven zijn we snel weer in Amersfoort.

Deze tocht wordt begeleid door Paul Rozie.

NB 1: Wat corona betreft vraagt het bestuur van Power aan deelnemers terughoudend te zijn bij deelname aan Power-activiteiten, d.w.z. alleen meedoen als je bent gevaccineerd, een recente coronatest hebt gedaan met negatieve uitslag of corona hebt gehad.

Voor het openbaar vervoer is een mondkapje vereist en aanvullend voor de horeca een geldige QR-code.
In verband met de coronamaatregelen lopen we met max. 8 personen incl. begeleider en houden we 1,5 meter afstand van elkaar. Ben je verkouden, ga dan niet mee.

NB 2: We willen iedereen de gelegenheid bieden mee te wandelen. Wees daarom terughoudend en geef je alleen voor meerdere wandelingen op als er een paar dagen van tevoren nog plaats is.Aanmelden kan uitsluitend via het formulier, dat m.i.v. zaterdag 18 december 2021 hieronder te vinden is.

Aanmelden
Aanmelden kan uitsluitend via het formulier, dat m.i.v. zaterdag 18 december 2021 hieronder te vinden is.

Reservelijst
Als de wandeling is volgeboekt, kun je je opgeven voor de reservelijst. Mail je naam en telefoonnummer naar rozie.paul@gmail.com. Mocht er een plaats vrijkomen, dan krijg je bericht van de begeleider.

Afmelden
Kun je onverhoopt niet mee? Meld je dan zo spoedig mogelijk af via rozie.paul@gmail.com. Dan kan er misschien iemand anders mee.

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen