Lange wandeling De Ronde van Leusden, VOL


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: do 2 juli 2020, 09:00 - 15:00

We lopen vlakbij Amersfoort – en toch gaat zeker twee derde van de tocht over onverharde paden. De hoofdmoot wordt gevormd door de liniedijk die langs de bebouwde kom van Leusden loopt en grotendeels de loop van het Valleikanaal volgt. En na een doorsteek via Leusden Zuid lopen we langs de rand van de Treek en door het Lockhorsterbos terug.

Verzamelen: donderdag 2 juli, 9:00 uur bij Stadsboerderij De Vosheuvel aan de Heyligenbergerweg.

Lengte van de wandeling: 16 km

Horeca: na ca. 7,5 km is het koffietijd en kunnen we uitrusten en iets gebruiken bij Kanocentrum Boerderij Berg. Vlak voor het eind kunnen we neerstrijken in Theetuin De Heyligenberg. Neem je eigen lunch mee voor een picknick in het bos.

Begeleiding: Jet Holleman

NB 1. In verband met de corona-maatregelen lopen we maar met z’n zessen en houden we uiteraard anderhalve meter afstand van elkaar. Ben je verkouden, ga dan niet mee. Zie verder de spelregels: www.power-amersfoort.nl/2020/05/16/wandelen-in-corona-tijd/

NB 2. We willen iedereen de gelegenheid bieden mee te wandelen. Wees daarom terughoudend en geef je alleen voor meerdere wandelingen op als er een paar dagen van te voren nog plaats is.

Aanmelden kan uitsluitend via het formulier hieronder.

Mocht de wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en telefoonnummer naar langewandelingen@gmail.com. Wil je je afmelden doe dit dan ook naar langewandelingen@gmail.com.

 


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen