Lange wandeling Treek tot Piramide, VOL


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: wo 22 juli 2020, 10:00 - 16:30

Voor velen is dit bekend gebied maar het wandelen daar blijft aantrekkelijk. Dit keer een wandeling op basis van een route uit het boek “Ontdek de heuvelrug te voet” van Bep Vos, de Treeker heuveltjesroute. Dit, samen met het aandoen van de piramide van Austerlitz, leidt tot een flinke wandeling van ca. 16,4 km door een afwisselend landschap.

Verzamelen: woensdag 22 juli as., om 10.00 uur, bij restaurant Zuiver aan de Dodeweg (adres Vlooswijkseweg 1, Leusden). Daar drinken we koffie/thee e.d. Vervolgens gaan we Den Treek in.

De lunch doen we ergens onderweg. Graag zelf brood, drinken, e.d. meenemen. De wandeling eindigt naar verwachting rond 16.00 uur.

Begeleiding: Pieter Schellekens.

NB: in verband met de corona-maatregelen mogen er op dit moment zes deelnemers mee en moeten we 1,5 m afstand van elkaar houden. Ben je verkouden, ga dan niet mee. Lees hier de spelregels:   www.power-amersfoort.nl/2020/05/16/wandelen-in-corona-tijd/

Aanmelden kan alleen via het aanmeldformulier hieronder. Na aanmelding ontvang je aanvullende contactgegevens.

Mocht de wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en telefoonnummer naar langewandelingen@gmail.com. Wil je je afmelden doe dit dan ook naar langewandelingen@gmail.com. Of, als het vlak voor vertrek is, bel naar de begeleider.


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen