Lange wandeling Driebergen-Zeist naar Maarn (NS-wandeling)Datum/Tijd: vr 17 september 2021, 08:45 - 16:30

Op de Utrechtse heuvelrug is het heerlijk wandelen. De lange wandeling van de maand september start bij treinstation Driebergen-Zeist en leidt ons langs de landgoederen Groot Heidestein, Bornia en Den Treek – Henschoten, de boswachterij Austerlitz met de plaats Austerlitz en de Oude Postweg. De wandeling eindigt bij station Maarn. De lengte van de wandeling bedraagt 15,4 km.
In het landgoed Bornia wisselen bos, heide en zandverstuivingen elkaar af. Het deel in Den Treek – Henschoten leidt langs de ‘Koepel van Stoop’. De statige beukenlanen geven dit gebied een bijzondere charme.

Bij de start kunnen we koffie e.d. drinken in café de StationsHuiskamer bij Station Driebergen-Zeist.
De lunch doen we ergens onderweg. Graag zelf brood, drinken, e.d. meenemen.
Als er tijd genoeg is kunnen we ‘s middags ook gebruik maken van horeca in Austerlitz en Maarn.
De wandeling eindigt naar verwachting rond 15.30 uur.

We reizen per trein naar de wandeling. Verzamelen op vrijdag 17 september a.s. buiten voor station Amersfoort Centraal om ca. 8.55 uur. De trein vertrekt om 9.10 uur.
Nadere informatie volgt na aanmelding, ook over de wandelroute.

Begeleiding: Ans Dijkstra.

NB 1: wat corona betreft vraagt het bestuur van Power aan deelnemers terughoudend te zijn bij deelname aan Power-activiteiten, d.w.z. alleen meedoen als je bent gevaccineerd, een recente coronatest hebt gedaan met negatieve uitslag of corona hebt gehad.
In verband met de coronamaatregelen lopen we met max. 8 personen incl. begeleider en houden we 1,5 meter afstand van elkaar. Ben je verkouden, ga dan niet mee.

NB 2: We willen iedereen de gelegenheid bieden mee te wandelen. Wees daarom terughoudend en geef je alleen voor meerdere wandelingen op als er een paar dagen van tevoren nog plaats is.

Aanmelden
Aanmelden kan uitsluitend via het formulier, dat m.i.v. zaterdag 21 augustus 2021 hieronder te vinden is.

Reservelijst
Als de wandeling is volgeboekt, kun je je opgeven voor de reservelijst. Mail je naam en telefoonnummer naar Ans Dijkstra <jpa.dijkstra@tiscali.nl> . Mocht er een plaats vrijkomen, dan krijg je bericht van de begeleider.

Afmelden
Kun je onverhoopt niet mee? Meld je dan zo spoedig mogelijk af via Ans Dijkstra <jpa.dijkstra@tiscali.nl> . Dan kan er misschien iemand anders mee.


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen