Lange wandeling Eemoever, VOL


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: vr 18 september 2020, 10:00 - 15:30

Wandel mee langs de oever van de Eem, over kades en dijkjes, tussen de schapen en door het riet. We lopen van Gemaal Zeldert naar Eemdijk, nemen het pontje naar de overkant en lopen via Gemaal Eemnes en Eembrugge weer terug.

Verzamelen: Kom op de fiets of per auto naar Gemaal Zeldert aan de Slaagseweg in Hoogland West. We vertrekken daar om 10:00 uur. Wil je met anderen samen fietsen? Zorg dan dat je uiterlijk half tien op de Schans bent, bij het kruispunt Maatweg/Hamseweg. Geef bij je aanmelding aan dat je wilt meefietsen.

Lengte van de wandeling: 16,5 km

Horeca: lunch in eetcafé Ootje Eppie in Eemdijk

NB Neem voor het café en voor het pontje contant geld mee.

Begeleiding: Wil Reijs

NB 1. In verband met de coronamaatregelen lopen we maar met z’n zessen ( vijf deelnemers + één begeleider)  en houden we uiteraard anderhalve meter afstand van elkaar. Ben je verkouden, ga dan niet mee. Zie verder de spelregels.

NB 2. We willen iedereen de gelegenheid bieden mee te wandelen. Wees daarom terughoudend en geef je alleen voor meerdere wandelingen op als er een paar dagen van tevoren nog plaats is.

Aanmelden
Aanmelden kan uitsluitend via het formulier hieronder. Vergeet niet aan te geven of je mee wilt fietsen.

Reservelijst
Als de wandeling is volgeboekt, kun je je opgeven voor de reservelijst. Mail je naam en telefoonnummer naar langewandelingen@gmail.com  of wilreijs@outlook.com. Mocht er een plaats vrijkomen, dan krijg je bericht van de begeleider. Bij veel belangstelling gaan we proberen de wandeling te herhalen op een andere datum.

Afmelden
Kun je onverhoopt niet mee? Meld je dan zo spoedig mogelijk af via langewandelingen@gmail.com  of wilreijs@outlook.com. Dan kan er misschien iemand anders mee.


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen