Lange wandeling: Het Wiseperpad-Rondwandeling vanuit Wezep, VOL


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: do 14 november 2019, Hele dag

De oktoberwandeling, die bestond uit een traject van het Utrechtpad, is goed bevallen. Toch hebben we besloten niet met dit pad door te gaan i.v.m. dubbelingen in het gebied waar we dit jaar in de maanden april-september hebben gewandeld volgens de ANWB-route. Bovendien prefereren we het reizen per trein boven de relatief vaak veel langere busreizen.

Voor de novemberwandeling hebben we gekozen voor een betrekkelijk nieuw klompenpad: het Wiseperpad. Het pad werd namelijk op 12 april van dit jaar feestelijk geopend en het is een rondwandeling van  17 kilometer met als start- en eindpunt het NS-Station in Wezep.

Het gaat door het mooie buitengebied van Wezep en Hattemerbroek. We wandelen door bos, over heide en een landgoed en hebben uitzicht op het veenweidegebied.

Klompenpad betekent vooral goede waterdichte schoenen.
De route gaat met de klok mee. Wie graag koffie drinkt voordat we met de wandeling beginnen, doet er goed aan die te kopen op Station Amersfoort (waar we verzamelen) en mee te nemen in de trein.
De reistijd is drie kwartier.

Nadat we de eerste 5 kilometer hebben gelopen is er op een boerderijcamping gelegenheid om wat te drinken met iets lekkers erbij. Daarna krijgen we 7 kilometer verder een cafetaria waar een eenvoudige lunch kan worden geserveerd (broodje kaas, broodje kroket, kaassoufflé etc). Weer 5 km verder zijn we terug bij ons startpunt NS Station Wezep.

We verzamelen in Amersfoort in de stationshal om 09:00 uur.
De trein (richting Zwolle) vertrekt om 09:11 uur.

Deze wandeling wordt op de donderdag (14/11) begeleid door Saskia Furler en op de vrijdag (22/11) begeleid door Paul Rozie

 

Aanmelden voor deze wandeling kan alleen via het aanmeldformulier, hieronder.

Mocht deze wandeling zijn volgeboekt en wil je je aanmelden voor de reservelijst, mail dan je naam, telefoonnummer en e-mail-adres naar langewandelingen@gmail.com.
Heb je je aangemeld en wil je je afmelden voor deze wandeling geef dat dan z.s.m. door via
langewandelingen@gmail.com of, als het vlak voor vertrek is, per telefoon aan de begeleider (voor telefoonnummer: zie bevestigingsmail).


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen