Lange Wandeling Heuvelrug, VOL


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: do 8 oktober 2020, 10:00 - 15:30

Langs slingerende bospaden over de Utrechtse Heuvelrug. We wandelen eerst naar de pramide van Austerlitz. Die werd in 1805 gebouwd door de soldaten van Napoleon. Rond 1800 waren er in de omgeving van Austerlitz zo’n 18.000 Franse soldaten gelegerd. Vervolgens komen we langs de koepel van Stoop, in 1840 gebouwd door tuinarchitect Zocher, in opdracht van de Amsterdamse bankier J.B. Stoop. Dan doen we het dorp Austerlitz aan en even verderop is het Beauforthuis. Daar gaan we lunchen. Daarna wandelen we door het bos terug naar ons vertrekpunt.

Lengte van de wandeling: ca. 15 km.

Vertrekpunt: het parkeerterrein naast Pannenkoekhuis Bergzicht, Doornseweg 23, 3931MH Woudenberg. Per auto of fiets prima te bereiken; het is ca. 7,5 km van het centrum van Amersfoort.

Vertrektijd: 10.00 uur

Begeleiding: Ans Dijkstra

NB 1. In verband met de coronamaatregelen lopen we maar met z’n zessen (vijf deelnemers + één begeleider)  en houden we uiteraard anderhalve meter afstand van elkaar. Ben je verkouden, ga dan niet mee. Zie verder de spelregels.

NB 2. We willen iedereen de gelegenheid bieden mee te wandelen. Wees daarom terughoudend en geef je alleen voor meerdere wandelingen op als er een paar dagen van tevoren nog plaats is.

Aanmelden
Aanmelden kan uitsluitend via het formulier hieronder, vanaf 19 september 8.00 uur.

Reservelijst
Als de wandeling is volgeboekt, kun je je opgeven voor de reservelijst. Mail je naam en telefoonnummer naar langewandelingen@gmail.com. Mocht er een plaats vrijkomen, dan krijg je bericht van de begeleider. Bij veel belangstelling gaan we proberen de wandeling te herhalen op een andere datum.

Afmelden
Kun je onverhoopt niet mee? Meld je dan zo spoedig mogelijk af via langewandelingen@gmail.com. Dan kan er misschien iemand anders mee.


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen