Lange Wandeling – Leersumse VeldDatum/Tijd: vr 21 februari 2020, 10:00 - 16:00

We maken een mooie, grotendeels onverharde wandeling op de Utrechtse Heuvelrug aan de noordkant van Leersum: het zogenoemde Leersumse Veld. De tocht start bij De Veldschuur van Staatsbosbeheer. We lopen over heidevelden, langs plassen en een zandverstuiving. Het Leersumse Veld ligt in een natuurlijke laagte en werd door ontbossing en overbeweiding een gebied van stuifzand, heide en veen.
De lengte van de wandeling is ongeveer 15 km.

Halverwege de wandeling lunchen we in Janssen Pannenkoekenhuis aan het Kerkplein te Leersum. Je hoeft dus geen lunchpakket mee te nemen.

De begeleider voor deze wandeling is Wil Reijs.

De startplaats van de wandeling wordt de parkeerplaats van ‘De Veldschuur’, Maarsberseweg 18A, 3956 KW Leersum. Verzameltijd 10.00 uur.

In verband met de slechte bereikbaarheid van deze wandellocatie met het OV, stellen wij voor dat wij het vervoer voor deze wandeling met eigen vervoer doen. Per groep hebben we minimaal drie auto’s nodig.
Vermeld in het opmerkingenveld van het aanmeldformulier of je over een auto beschikt en in welke wijk van Amersfoort of omliggend dorp je woont.
Deze gegevens plus het e-mailadres en het telefoonnummer van de deelnemers wordt met alle deelnemers aan deze wandeling gedeeld.
Op basis van deze gegevens kunnen de deelnemers onderling regelen wie met wie meerijdt.

Het is ongeveer een half uur rijden. De kortste weg  naar onze startplaats is via de A28. Neem vervolgens afslag 6-Leusden-Zuid naar N226 richting Leusden-Zuid/Woudenberg. We blijven de N226 vervolgen in de richting Woudenberg – Maarsbergen – Leersum. Halverwege richting Leersum vind je aan de linkerkant de afslag naar De Veldschuur aan de Maarsbergseweg.

Mocht de wandeling zijn volgeboekt en wil je je aanmelden voor de reservelijst, mail dan  je naam, telefoonnummer en e-mailadres naar: langewandelingen@gmail.com.
Heb je je aangemeld en wil je je afmelden voor deze wandeling geef dat dan z.s.m. door via langewandelingen@gmail.com of, als het vlak voor vertrek is, per telefoon aan de begeleider (voor telefoonnummer: zie bevestigingsmail).

Aanmelden voor de wandeling kan alleen via het aanmeldformulier, dat vanaf zaterdag 18 januari 2020 hieronder te vinden is.

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen