Lange wandeling Soesterduinen – De PaltzDatum/Tijd: do 20 augustus 2020, 10:00 - 16:00

De rondwandeling start bij Dierenpark Amersfoort en gaat door Birkhoven, de Soesterduinen en De Paltz. Met deze gevarieerde route van ca. 16 km, doen we de nodige bijzondere plekken in het landschap aan.

Verzamelen: donderdag 20 augustus, om 10.00 uur.
Plaats: bij de Barchman Wuytierslaan, zijde Birkhoven, meteen ten noorden van het dierenpark. Daar is ook een bushalte en kunnen we fietsen neerzetten.

Voorstel is om eerst een stuk te wandelen en daarna restaurant Soestduinen aan te doen voor koffie/thee, e.d. De lunch doen we ergens onderweg. Graag zelf brood, drinken, e.d. meenemen. De wandeling eindigt naar verwachting rond 16.00 uur.

Begeleiding: Pieter Schellekens.

I.v.m. het beperkte aantal deelnemers wordt deze wandeling twee keer gedaan, nl. ook op woensdag 26 augustus. Geïnteresseerd? Zie de Power-agenda.

NB 1. In verband met de coronamaatregelen lopen we maar met z’n zessen ( vijf deelnemers + één begeleider) en houden we uiteraard anderhalve meter afstand van elkaar. Ben je verkouden, ga dan niet mee. Zie verder de spelregels .

NB 2. We willen iedereen de gelegenheid bieden mee te wandelen. Wees daarom terughoudend en geef je alleen voor meerdere wandelingen op als er een paar dagen van de voren nog plaats is.

Aanmelden kan uitsluitend via het formulier hieronder.

Als de wandeling is volgeboekt, kun je je opgeven voor de reservelijst. Mail je naam en telefoonnummer naar langewandelingen@gmail.com . Mocht er een plaats vrijkomen, dan krijg je bericht van de begeleider.

Kun je onverhoopt niet mee? Meld je dan zo spoedig mogelijk af, via email: langewandelingen@gmail.com. Dan kan er misschien iemand anders mee. Bellen kan ook, op nummer 06 511 34 666 9 (Pieter Schellekens).

 

PWR-LW-Soesterduinen-Paltz-2020-08
Lange Wandeling vanaf Dierenpark naar Soesterduinen en Paltz

 

 

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen