Lange wandeling Terschuur – Nijkerk (POWER), VOL


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: do 14 april 2022, 09:00 - 16:00

Tussen Terschuur en Nijkerk laat de Gelderse Vallei zich van z’n beste kant zien: een kleinschalig mozaïek van akkers en weiden gestoffeerd met houtwallen en plukjes bos en heide.

Misschien voor sommigen een minpuntje: het kan er best modderig of drassig zijn. Goede schoenen zijn dus aanbevolen. Een enkele omgewaaide en nog niet opgeruimde boom over het pad kan de wandeling een ‘sportief karakter’ geven. We maken gebruik van het tracé van enkele klompenpaden. Meer dan de helft van de route is onverhard.

Lengte van de wandeling: 16 km
Startpunt: bushalte De Tolboom, Terschuur
Eindpunt: NS-station Nijkerk
Begeleiding: Jet Holleman

Verzamelen: 14 april, 8:55 uur voor station Amersfoort Centraal bij de dienstregeling van de bussen.

Openbaar vervoer:
Amersfoort CS – De Tolboom: bus 102 rijdt één keer per uur; vertrek: x:01. Reistijd 35 minuten.Station Nijkerk – Amersfoort CS: trein, 2x per uur: x:04 en x:34. Reistijd 12 minuten.

Horeca: We kunnen koffie drinken bij Landwinkel De Maaneschijn bij Appel. Neem voor de lunch zelf een boterham en iets te drinken mee; rond lunchtijd komen we niet langs een horecagelegenheid. Tegen het eind van de wandeling kunnen we wel nog iets gebruiken bij Moeke in Nijkerk.

Aanmelden kan uitsluitend via het formulier dat vanaf 18 maart hieronder te vinden is.

Reservelijst:
Als de wandeling is volgeboekt, kun je je opgeven voor de reservelijst. Mail je naam en telefoonnummer naar langewandelingen@power-amersfoort.nl. Mocht er een plaats vrijkomen, dan krijg je bericht van de begeleider.

Afmelden:
Kun je onverhoopt niet mee? Meld je dan zo spoedig mogelijk af via langewandelingen@power-amersfoort.nl. Dan kan er misschien iemand anders mee.

 


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen