Lange wandeling trage tocht Quatre Bras, 15kmDatum/Tijd: do 8 september 2022, 10:00 - 16:00

Treekerpunt, Pyramide van Austerlitz, Koeheuvels

Op donderdag 8 september lopen wij een prachtige route rond de pyramide van Austerlitz van 15 km.  We vertrekken vanaf NS station Maarn om 10.00 uur. Je beslist zelf of je met openbaar vervoer gaat, dan wel per auto (waar mogelijk met elkaar ).

Al in de tijd toen de Pyramide gebouwd werd was er midden op de Utrechtse Heuvelrug een kruispunt van doorgaande wegen. De provinciale wegen over de heuvelrug zijn er nog steeds. Daarom moeten we onderweg helaas vier keer een drukke weg oversteken, maar daartussen wandelen we in prachtige brokken natuur. We kunnen genieten van mooie bomenlanen en glooiende velden op landgoed Den Treek Henschoten. Voorbij pannenkoekenhuis Bergzicht, waar we lunchen, lopen we naar het hoogste punt op de heuvelrug: de Marmontberg met de Pyramide van Austerlitz. Via de landerijen van De Laagt en De Hoogt dalen wij geleidelijk af naar mooie akkers en weiden binnen in het bos. Tenslotte beeindigen wij via de Koeheuvels, een stuifzand- en heidegebied, de wandeling bij het NS station Maarn.

We starten op donderdag 8 september, 10.00 uur, bij NS station Maarn, Tuindorpweg 57a, 3951 BE Maarn.

De wandeling wordt begeleid door Ben en Sylvia van Velzen, telefoon 06 818 966 52.

Aanmelden is mogelijk vanaf 19 augustus, tot uiterlijk 5 september, alleen via het dan aanwezige aanmeldformulier hieronder.

Geef op het aanmeldformulier in het veld `Opmerkingen` aan of je over een auto beschikt en in welke wijk je woont. Dit laatste om eventueel afspraken te kunnen maken om samen te rijden. Geef daarom ook je telefoonnummer op.

Mocht deze wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en telefoonnummer door naar wsvanvelzen@gmail.com.  Wil je je afmelden voor deze wandeling, mail dat dan naar hetzelfde mailadres of, als het vlak voor vertrek is , bel dan naar 06-818 966 52.

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen