Lange wandeling Trage Tocht rondom Woudenberg


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: do 14 juli 2022, 09:00 - 16:45

Deze tocht gaat door prachtige delen van landgoed Geerestein, Den Treek – Henschoten (Utrechtse Heuvelrug) en vervolgens door authentiek boerenland (Utrechtse Vallei) en is ongeveer 16 km lang. Soms gaat het kronkelend langs het Treeker Meertje of recht langs de Woudenbergse Grift en dan weer zie je in het boerenland de lange rijen knotwilgen en houtwallen in het half open coulisselandschap.

Vanwege onverharde paden (Trage Tocht) kan het na een regen-periode, modderig zijn.

Voor degenen die deze tocht al eerder hebben gelopen: Deze keer wandelen we tegen de richting in, waardoor je toch weer veel andere indrukken krijgt.

Onderweg is er helemaal geen horecagelegenheid, vandaar dat we zijn aangewezen op een zelf mee te brengen picnic. Voor de pauze zoeken we een mooi plekje in de open lucht.

We verzamelen voor deze wandeling om uiterlijk 09:00 uur op het busstation vóór het NS-station Amersfoort Centraal en wel bij bus-perron ‘K’. Vanaf die halte vertrekt de bus om 09:08 uur richting Woudenberg.

                             

Begeleider: Marijke Hoekstra, bereikbaar via e-mailadres: marijke.hoekstra@casema.nl

Aantal deelnemers maximaal: 10.

Aanmelden kan uitsluitend via het aanmeldformulier, dat vanaf 18 juni hieronder te vinden is. Aanmelden tot uiterlijk 13 juli.

Reservelijst: Als de wandeling is volgeboekt, kun je je opgeven voor de reservelijst. Mail je naam en telefoonnummer naar de begeleider. Mocht er een plaats vrijkomen, dan krijg je bericht van de begeleider.

Afmelden: Kun je onverhoopt niet mee? Meld je dan zo spoedig mogelijk af. Dan kan er misschien iemand anders mee.

 


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen