Lange Wandeling ‘Van-huis-uit’ – Den Treek VOL


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: vr 17 december 2021, Hele dag

Datum/Tijd: Donderdag, 17 december 2021, 09:30-16:00 uur.

Gewoontegetrouw maken we in de wintermaanden een wandeling ‘Van-huis-uit’ en ook deze keer doen we dat weer vanaf de rand van Nimmerdor (Leusderkwartier).

Om 09:30 uur verzamelen we ter plaatse (zie hieronder). Omdat we geen reistijd hebben, beginnen we met een kop koffie of thee om daarna op pad te gaan. Via het fiets/voetgangersbruggetje over de autosnelweg A28 zijn we snel in ‘Den Treek’ waar we in zuidelijke richting onder andere langs het ‘Vogelmeer’ de route volgen naar de plaats waar we kunnen lunchen: ‘Theehuis El Dorado’ in Woudenberg

Na de lunch volgen we op de terugweg in noordelijke richting de Woudenbergse Grift en komen we langs ‘De rode Brug’.
De paden zijn voor een groot deel onverhard, soms half-verhard. Onder slechte weersomstandigheden zijn hoge wandelschoenen aan te bevelen.
De lengte van deze wandeling is ongeveer 15 kilometer.

Deze tocht wordt begeleid door Paul Rozie.
Na aanmelding ontvang je de gegevens waar we ‘s morgens verzamelen.
Daar is voldoende parkeerruimte voor auto’s en voor fietsen.

Bij Theehuis El Dorado is het niet mogelijk om per persoon af te rekenen; we rekenen af per groep. Daarom is het handig om contant geld mee te nemen.
Bij Theehuis Eldorado hanteren ze voorts de actuele coronamaatregelen, dus denk aan je QR-code.

NB 1: Wat corona betreft vraagt het bestuur van Power aan deelnemers terughoudend te zijn bij deelname aan Power-activiteiten, d.w.z. alleen meedoen als je bent gevaccineerd, een recente coronatest hebt gedaan met negatieve uitslag of corona hebt gehad.
In verband met de coronamaatregelen lopen we met max. 8 personen incl. begeleider en houden we 1,5 meter afstand van elkaar. Ben je verkouden, ga dan niet mee.

NB 2: We willen iedereen de gelegenheid bieden mee te wandelen. Wees daarom terughoudend en geef je alleen voor meerdere wandelingen op als er een paar dagen van tevoren nog plaats is.

Aanmelden
Aanmelden kan uitsluitend via het formulier, dat m.i.v. zaterdag 20 november 2021 hieronder te vinden is.

Reservelijst
Als de wandeling is volgeboekt, kun je je opgeven voor de reservelijst. Mail je naam en telefoonnummer naar rozie.paul@gmail.com. Mocht er een plaats vrijkomen, dan krijg je bericht van de begeleider.

Afmelden
Kun je onverhoopt niet mee? Meld je dan zo spoedig mogelijk af via rozie.paul@gmail.com. Dan kan er misschien iemand anders mee.


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen