Leesclub Duitse literatuur, een informatiebijeenkomst van Senia leesclubs


Datum/Tijd: wo 23 maart 2022, 19:30 - 22:00

Op woensdagavond 23 maart, aanvang 19.30 organiseert Senia in samenwerking met de bibliotheek Eemland een informatiebijeenkomst in de bibliotheek Het Eemhuis voor mensen die graag Duitstalige boeken lezen en het leuk vinden om die met andere liefhebbers van de Duitse taal te bespreken.

Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen, duikt er dieper in en ontdekt nieuwe dingen. Bovendien ontmoet je leuke mensen. Senia brengt mensen samen in leesclubs door heel Nederland.

De meeste leesclubs lezen zes of zeven boeken per jaar. Het aantal bijeenkomsten is gelijk aan het aantal te bespreken boeken. Elke leesclub bepaalt zelf waar en wanneer het bij elkaar komt: overdag of ‘s avonds, wisselend bij iemand thuis of op een vaste plek, bijvoorbeeld in een bibliotheek, buurthuis of café.

De leesclub kan van start gaan, als er voldoende leden zijn. Alles is nog open en ter bespreking, zoals de titelkeuze, het  dagdeel en de frequentie van de bijeenkomsten.

Neem voor meer informatie een kijkje op de website www.senia.nl

Geïnteresseerd?  Informatie en aanmelden bij liesbeth.ram@senia.nl

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen