Leesclub Kunstgeschiedenis, een informatiebijeenkomst van Senia leesclubs (EXTERN))


Datum/Tijd: wo 6 april 2022, 19:30 - 22:00

 

Leest u met plezier mooie boeken en wilt u uw leeservaringen delen met anderen in een kleine groep? Word dan lid van een Senia leesgroep, ontmoet nieuwe mensen en voer inspirerende gesprekken.

In de Bibliotheek Het Eemhuis is op woensdagavond 6 april een informatiebijeenkomst voor mensen die geïnteresseerd zijn in kunst en kunststromingen, daarover willen (gaan) lezen en in contact willen komen met andere liefhebbers.

De informatiebijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia in samenwerking met de bibliotheek. Senia richt in heel Nederland leesclubs op.

Leesgroepen kunstgeschiedenis verdiepen zich elke 6 à 7 weken in een bepaalde kunstenaar, een stroming of een bepaalde periode in de kunstgeschiedenis. Het gaat om groepen van 6-8 personen. Kunsthistorici van Senia leveren het studie- en discussiemateriaal, vooral via links en afbeeldingen op internet.
Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl

Informatie en aanmelden: liesbeth.ram@senia.nl

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen