Lezen over de natuur (EXTERN)


Datum/Tijd: ma 13 juni 2022, 19:30 - 21:00

 


In Het Groene Huis, Schothorsterlaan 21, Amersfoort

 

 

Bij leesclubs wordt al snel gedacht aan romans, maar er zijn er ook talloze natuurboeken om te bespreken. Samen over boeken praten is leuk en verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen en ontmoet nieuwe mensen. Leesclub-organisatie Senia organiseert op maandagavond 13 juni 2022 een open leesclub in Amersfoort.

Leesclubs van Senia

Senia brengt mensen samen in leesclubs door heel Nederland. De meeste leesclubs lezen zeven boeken per jaar. Het aantal bijeenkomsten is gelijk aan het aantal te bespreken boeken. Elke leesclub bepaalt zelf waar en wanneer de groep bij elkaar komt: overdag of ’s avonds, wisselend bij iemand thuis of op een vaste plek.

 Natuurboeken

Senia maakte een selectie van boeken waarin de natuur centraal staat: De Zeearend (Nienke Beitema), Insectenrijk (Aglaia Bouma), Verlaten oorden (Cal Flyn), Dieren in ons midden. (Jozef Keulartz), Darwin in de Stad (Menno Schilthuizen) en Ode aan de nachtegaal (Dick de Vos). Van de gekozen boeken krijgen deelnemers een leeswijzer. Deze helpen bij het voorbereiden van de boekbesprekingen en inspireren met discussievragen.

 Open leesclub

Wil je weten of een leesclub wat voor je is? Kom dan naar de open leesclub natuur:

Locatie:          Het Groene Huis, Schothorsterlaan 21, 3822NA Amersfoort

Tijd:                Maandag 13 juni, 19:30 uur

Toegang is gratis en iedereen is welkom

Wel graag vooraf aanmelden via liesbeth.ram@senia.nl

 

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen