Driedaagse Winterwandeling Almen, groep 3, VOL


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: di 8 februari 2022, Hele dag

In 2021 moesten we het jaarlijks terugkerende evenement van een Driedaagse Wandeling in januari/februari jammer genoeg afblazen, maar voor 2022 wordt deze traditie in de donkere, saaie tijd na de december-feestelijkheden hervat, voor zover de coronaregels dat toelaten.

We organiseren 3 Driedaagse wandelingen, steeds van dinsdag t/m donderdag, op resp. 25 t/m 27 januari en op 1 t/m 3 en 8 t/m 10 februari.

De groepsgrootte is maximaal 8, inclusief de begeleider.
Dit is groep 3, van dinsdag 8 t/m donderdag 10 februari. De begeleider is Pieter Schellekens.

We werden geattendeerd op een plezierige locatie in de Achterhoek, in Almen. In dit land van ‘de hoofdige boer’ van A.C.W. Staring is het goed wandelen.

Het hotel
We verblijven in hotel Landgoed Ehzerwold, Ehzerallee 14, 7218 BS Almen.
Een arrangement, bestaande uit twee overnachtingen, twee diners en twee ontbijten kost per persoon € 115,- op basis van een tweepersoonskamer (inclusief toeristenbelasting).
Wil je een eenpersoonskamer dan betaal je € 155,-. Drankjes zijn uiteraard voor eigen rekening.

De aanmelding
Aanmelden kan tot 10 december 2021, alleen door middel van  het aanmeldformulier hieronder. Het inschrijfgeld bedraagt € 10. Dit bedrag wordt bij je afrekening ter plaatse in het hotel verrekend.

We willen het aantal auto’s beperken. Geef in het opmerkingenveld aan of je over een eigen auto beschikt en hoeveel personen je kunt meenemen dan wel of je met iemand wilt meerijden. Vermeld ook je postcode.
Vermeld tevens of je een kamer met iemand wilt delen of een eenpersoonskamer wilt hebben.

Na 10 december ontvang je nadere informatie over het programma.

Als deze activiteit is voltekend, kun je op de reservelijst geplaatst worden. Hiervoor kun je je aanmelden op sportief@power-amersfoort.nl

 


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen