Meet & Greet met Ish Ait Hamou


Datum/Tijd: za 14 maart 2020, 15:30

Zaterdag 14 maart organiseert De Algemene Boekhandel een Meet & Greet met Ish Ait Hamou. Hij schreef het prachtige en actuele boek Het moois dat we delen. Ait Hamou gaat graag met u in gesprek en uiteraard kunt uw boek laten signeren.

Soumia en Luc wonen in dezelfde buurt, maar kennen elkaar niet. Zij probeert wanhopig het verleden achter zich te laten. Hij leeft in en met het verleden. Wanneer ze elkaar bij toeval leren kennen, komen ze voor verscheurende keuzes te staan.

De pers over Het moois dat we delen:

Ait Hamou laat je als lezer tussen twee werelden gaan, dat doet hij moeiteloos en invoelend. Zijn stijl kenmerkt zich door korte zinnen waardoor de verwarring en wanhoop van de personages goed gevoeld wordt. De afstand tussen allochtonen en autochtonen die hopeloos onoverbrugbaar lijkt, is een van de thema’s zonder dat het voorspelbaar wordt. De ontknoping komt als een klap.’ Abdelkader Benali – Trouw Boeken

Locatie   : Leusderweg 186, Amersfoort
Aanvang: 15.30 uur

Vrij toegankelijk

 

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen