Middellange Pontjes Fietstocht, VOL


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: di 25 juni 2019, 10:45 - 16:30

Op dinsdag 25 juni a.s. organiseren wij een Middellange Pontjes fietstocht (36 km). Vertrekpunt: hoofdingang van het Meander Ziekenhuis, Maatweg 3 in Amersfoort om 10.45 uur.

De route voert voor 95% langs water (lijkt Friesland wel!). We fietsen langs de rechterzijde van de Eem richting Eembrugge en maken rond 11.30 uur een koffiestop in de Haven van Eemnes. Via de linkerzijde van de Eem fietsen we richting Eemdijk en steken over met een pontje. Kosten € 1,00 p.p.

Aan de rechterzijde van de Eem zetten wij koers richting Spakenburg, alwaar wij om 13.30 uur met de pont (kosten € 5,00 p.p. + € 2,00 voor fiets) via een toeristische omweg over het Randmeer naar De Eemhof varen en lunchen in strandpaviljoen “De Beachclub”. Met de pont retour om 15.00 uur, deze is gratis na gebruik van een lunch. Via het Randmeer en langs De Laak fietsen we richting Vathorst terug met als eindpunt IKEA.

Deelname is gratis, consumpties e.d. zijn voor eigen rekening. De fietstocht staat open voor iedereen, ook voor niet Power deelnemers.
Maximum aantal deelnemers: 10. Aanmelden uiterlijk 20 juni.

Mocht de tocht zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam, telefoonnummer en emailadres naar: rjvandenboogert@gmail.com. Mocht je na aanmelding verhinderd zijn, graag zo spoedig mogelijk ook via dit emailadres afmelden.

Organisatie en begeleiding: Renée van den Boogert en José Heemskerk. Contactpersoon: Renée van den Boogert, bereikbaar via rjvandenboogert@gmail.com.

De huisregels voor de fietsactiviteiten zijn hier te lezen.


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen