Middellange wandeling Korte Duinen (herhaling), VOL


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: do 9 juli 2020, 09:00 - 12:00

Vandaag wandelen we door het bos van Birkhoven, langs het Pinetum en verder door het stuifzandgebied van de Korte Duinen. We lopen veelal over zandpaden, in het stuifzandgebied lopen we verhard over het fietspad. Halverwege is er een koffiestop bij restaurant de Korte Duinen (onder voorbehoud).

Verzamelen 9 juli om 9 uur bij de fietsenstalling onder het informatiebord van het Utrechts Landschap, afslag Bosbad Birkhoven aan de Barchman Wuytierslaan.

Lengte van de wandeling: 9 km

Begeleiding: Marja Kampman

NB 1. In verband met de corona-maatregelen lopen we maar met z’n zessen en houden we uiteraard anderhalve meter afstand van elkaar. Ben je verkouden, ga dan niet mee. Zie verder de spelregels: www.power-amersfoort.nl/2020/05/16/wandelen-in-corona-tijd/

NB 2. We willen iedereen de gelegenheid bieden mee te wandelen. Wees daarom terughoudend en geef je alleen voor meerdere wandelingen op als er een paar dagen van te voren nog plaats is.

Is de wandeling vol en wil je op de reservelijst komen, of wil je je afmelden stuur dan een mail naar mlwandelingen@gmail.com.


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen