Middellange wandeling Dashorsterpad, VOL


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: do 16 juli 2020, 10:15 - 14:30

Het Dashorsterpad is een afwisselende wandeling even benoorden Scherpenzeel over boerenlandpaden, door bos en langs delen van de Grebbenlinie. Om het startpunt te bereiken kun je met de auto of op de fiets.

Lengte van de wandeling: 12,5 km

Verzamelen: donderdag 16 juli, 10:15 uur bij Hotel Schimmel, Stationsweg Oost 243 in Woudenberg. Automobilisten vinden daar voldoende parkeerruimte. Wil je met de fiets naar het startpunt? We verzamelen om 10:00 uur bij de brug over het Valleikanaal bij theehuis Mon Chouette, Leusbroekerweg 25 B, 3831 JZ Leusden. We fietsen dan samen nog 3,5 km langs het kanaal naar Schimmel. De totale fietsafstand vanaf het centrum van Amersfoort is ca. 14 km.

Er is geen horeca onderweg, misschien wel een Rustpunt. Neem je eigen lunch en drinken mee.

Begeleiding: Ans Dijkstra

NB 1. In verband met de corona-maatregelen lopen we maar met z’n zessen en houden we uiteraard anderhalve meter afstand van elkaar. Ben je verkouden, ga dan niet mee. Zie verder de spelregels: www.power-amersfoort.nl/2020/05/16/wandelen-in-corona-tijd/

NB 2. We willen iedereen de gelegenheid bieden mee te wandelen. Wees daarom terughoudend en geef je alleen voor meerdere wandelingen op als er een paar dagen van te voren nog plaats is.

Aanmelden kan uitsluitend via het formulier hieronder.

Mocht de wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en telefoonnummer naar langewandelingen@gmail.com. Wil je je afmelden doe dit dan ook naar langewandelingen@gmail.com.


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen