Wandeling – Hoog en laag Amersfoort, AFGELAST


Datum/Tijd: vr 23 oktober 2020, 14:00 - 17:00

De wandeling is afgelast i.v.m. de corona maatregelen

Amersfoort ligt op de rand van hoog en laag Nederland. Randen zijn mooie en rijke natuurgebieden, ook binnen de stadsgrenzen. Hoewel we Amersfoort niet uitgaan, lopen we vrijwel het hele traject door het groen. Loop mee tijdens deze 9 km lange tocht en (her)ontdek hoe rijk aan stedelijk groen deze stad is.

Sociaal geograaf  Arnold Huisman is 52 jaar en woont in Amersfoort. Hij organiseert al jaren wandelingen en fietstochten voor bekenden. Meer informatie over deze wandelingen en fietstochten kun je vinden op www.ahontspan.nu.
Via e-mailadres ahontspannu@gmail.com kan je je aanmelden voor zijn nieuwsbrief die periodiek uitkomt. Je kunt je ook telefonisch met hem in verbinding stellen. Zijn telefoonnummer is 06-14844146.

Lengte wandeling: 9 km, duur 3 uur
Datum: vrijdag 23 oktober
Start om 14.00 uur, startplaats: plein vóór hoofdingang station Amersfoort
Maximaal grootte groep: 10 personen
Kosten: € 7.00

Begeleider: Arnold Huisman

Opgeven vóór vrijdag 23 oktober per mail: ahontspannu@gmail.com.

Dit is géén Power activiteit. Je loopt mee op eigen risico.

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen