Wandelen in Hoogland-WestDatum/Tijd: do 23 juli 2020, 09:00 - 14:30

Geniet van de wind in je haren in de weilanden van het Eemland. Knotwilgen, grutto’s en de drassige oevers van de Eem. We combineren twee klompenpaden: het Zeldertsepad en het Netelenburchpad.

Verzamelen met de fiets op het snijpunt van De Schans en de Maatweg bij fietsknooppunt 82 om 9.00 uur op 23 juli as. Vandaar fietsen we via de Grebbeliniedijk naar de fietsbrug over de Eem, waar we onze fietsen neerzetten en de wandeling beginnen.

Lengte van de wandeling: 12,5 km (als je eerst gaat fietsen). Het begint over een sinds kort toegankelijk dijkje naar Werk bij Krachtwijk, daarna pakken we het Zeldertse pad op, gevolgd door het Netelenburchpad

Begeleiding: Marijke Hoekstra

Er is geen horeca onderweg. Neem zelf iets te eten en te drinken mee. Hopelijk vinden we een mooie picknickplek.

NB 1. In verband met de corona-maatregelen mogen er maar zes deelnemers mee en moeten we anderhalve meter afstand van elkaar houden. Ben je verkouden, ga dan niet mee. Zie verder de spelregels: www.power-amersfoort.nl/2020/05/16/wandelen-in-corona-tijd/

Aanmelden kan uitsluitend via het formulier hieronder.

Mocht de wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en telefoonnummer naar langewandelingen@gmail.com. Wil je je afmelden doe dit dan ook naar langewandelingen@gmail.com.


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen