Middellange wandeling landgoed den Treek-Henschoten, VOL, OPGESCHORT


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: do 22 oktober 2020, 09:00 - 13:00

In de winter liepen we door het landgoed om te genieten van het voorzichtig wakker worden van de natuur en in het late voorjaar van de uitbundige orchideeën pracht. Nu gaan we in de late herfst genieten van de kleuren en geuren van dit jaargetijde. We zwerven in het landgoed door bossen, nieuwe natuur waar eens kleinschalige akkerbouw was, langs poelen, langs de gevolgen van de letterzetter. Trek in ieder geval, liefst hoge, waterdichte wandelschoenen aan! We laten zien dat samengaan van verschillende recreatievormen heel goed kan gaan, maar soms ook wel hinderlijk kan zijn. Als we genoeg puf hebben, leggen we aan bij manege de Treekhoeve voor een kop koffie.
We lopen daarna terug via de herstelde plas en de west kant van het Hazenwater naar ons beginpunt.

De wandeling wordt begeleid door Hans van der Kooi.

We verzamelen om 9:00 uur op het parkeerterrein van restaurant Zuiver.  (Einde Leusderweg, onder viaduct door , linksaf Dodeweg op en dan direct rechts)

NB 1. In verband met de coronamaatregelen lopen we maar met z’n zessen (vijf deelnemers + één begeleider)  en houden we uiteraard anderhalve meter afstand van elkaar. Ben je verkouden, ga dan niet mee. Zie verder de spelregels.

NB 2. We willen iedereen de gelegenheid bieden mee te wandelen. Wees daarom terughoudend en geef je alleen voor meerdere wandelingen op als er een paar dagen van tevoren nog plaats is.

Aanmelden
Aanmelden kan uitsluitend via het formulier hieronder. Dit formulier is beschikbaar ná de laatste middellange wandeling van de 4e donderdag van de maand.

Reservelijst
Als de wandeling is volgeboekt, kun je je opgeven voor de reservelijst. Mail je naam en telefoonnummer naar mlwandelingen@gmail.com. Mocht er een plaats vrijkomen, dan krijg je bericht van de begeleider

Afmelden
Kun je onverhoopt niet mee? Meld je dan zo spoedig mogelijk af via mlwandelingen@gmail.com. Dan kan er misschien iemand anders mee.

 


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen