Middellange Wandeling langs het Valleikanaal – nieuwe poging!Datum/Tijd: do 8 augustus 2019, 09:00 - 13:00

Deze wandeling zou op 25 juli plaats vinden, maar werd uitgesteld vanwege de hitte. We proberen het nog eens! S.v.p. (opnieuw) aanmelden via formulier hieronder!

Bij deze wandeling volgen we een deel van de Grebbelinie, de verdedigingslijn die ooit van Rhenen tot Spakenburg liep, en die indringers moest tegenhouden met behulp van water en verdedigingswerken.

We wandelen langs het deel van de Grebbelinie dat tussen Amersfoort en Woudenberg langs het Valleikanaal ligt. We beginnen de wandeling in Schuilenburg, gaan onder de snelweg door en lopen daarna steeds langs het Valleikanaal. Eerst op het verharde pad aan de oostzijde, dan op het voetgangerspad aan de westkant (de eigenlijke Grebbelinie).

We lopen eerst langs de noordoostrand van Leusden en bereiken dan het open land.  Na zo’n 7,5 km houden we pauze bij Mon Chouette. Daarna nog zo’n 3,5 km naar de bushalte bij de Pothburg ten oosten van Woudenberg. Daar nemen we de bus naar Station Amersfoort, waar we rond het middaguur terug zijn.

De wandeling is zo’n 11 km lang en geheel vlak. Wel door open terrein, dus neem bescherming tegen de zon en wat water mee, als het mooi weer is!

We verzamelen om 9.00 bij de bushaltes aan de stadskant van Station Amersfoort, waar we om 9:07 Stadsbus 8 richting Schuilenburg nemen. We stappen uit bij de halte op de Juliettestraat, rond 9:21.  Als je daar op eigen gelegenheid heen gaat, geef dat dan s.v.p. aan op het veld opmerkingen.

De wandeling zal begeleid worden door Martin de Graaf

Aanmelden alleen via het aanmeldformulier hieronder.

Mocht deze wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en telefoonnummer naar martindegraaf@gmail.com.  Wil je je afmelden voor deze wandeling mail dat dan naar dit mailadres of, als het vlak voor vertrek is, bel dan naar 0641871399


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen