Middellange Wandeling naar Stoutenburg en langs Barneveldsche BeekDatum/Tijd: do 24 oktober 2019, 09:00 - 13:00

We wandelen door het buitengebied ten oosten van Amersfoort, door weilanden en langs bosschages. Grotendeels volgen we het Stoutenburgerpad en we leggen een afstand van zo’n 10 km af.

We verzamelen op Station Amersfoort, waar we om 9:06 met buslijn 8 vertrekken naar de halte Juliettestraat. Vandaar lopen we eerst langs het Valleikanaal en dan via de Hessenweg en over de dekzandrugen naar Kasteel Stoutenburg.  De pluktuin en theehuis daar zijn helaas gesloten, maar we stoppen later bij de Kopermolen voor koffie en sanitair.

Na Stoutenburg volgen we de Barneveldsche beek, door de weilanden en langs natuurgebied Bloeidaal. Na een stop bij de Kopermolen lopen we door het fraaie natuurgebied de Schammer. We eindigen bij de bushalte aan de Juliettestraat waar vandaan we rond 13:00 uur bij station Amersfoort terug komen.

De wandeling wordt begeleid door Martin de Graaf en je kunt je aanmelden via het formulier hieronder.

Laat even weten als je liever direct vanaf de bushalte vertrekt of als je op een laat moment moet afzeggen: martindegraaf@gmail.com of 0641871399.

Mocht de wandeling volgeboekt zijn en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam, telefoonnumer en e-mailadres naar mlwandelingen@gmail.com


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen