Middellange wandeling Panbos, Houdringe en Beerschoten, AFGELASTDatum/Tijd: do 23 april 2020, 09:15 - 13:00

Middellange wandeling door het Panbos en de landgoederen Houdringe en Beerschoten, tussen Bosch en Duin en De Bilt.

We lopen eerst door het Panbos. Dit was vroeger een stuifduinlandschap. Karakteristiek zijn de oude grove dennen met bloot liggende wortels. Vervolgens lopen we landgoed Houdringe in. Dit bestaat voornamelijk uit bos en stukjes open landschaap. Er staan dikke eiken en beuken met een diameter van meer dan een meter. Deze bomen zijn ruim 225 jaar oud. Na de koffie in De Biltse Hoek lopen we door landgoed Beerschoten. Huize Beerschoten is gebouwd in 1889 in neorenaissance stijl. Het parkbos is in de 19e eeuw ontworpen in de Engelse landschapsstijl door Zocher jr. Lopend door het Panbos komen we dan weer bij de parkeerplaats.

De wandeling is ongeveer 11 km. En wordt begeleid door Marja Hamers.

Datum/tijd: do 23 april, 9.15 – 13.00 uur.

We verzamelen om 9.15 uur op parkeerplaats Panbos, aan de parallelweg van de Amersfoortseweg (N237); afslag Bosch en Duin en dan direct links de parallelweg op tot parkeerterrein De Pan.

Geef op het aanmeldformulier in het veld Opmerking aan of je over een auto beschikt en in welke wijk van Amersfoort of dorp in de omgeving je woont. Dit laatste om afspraken te kunnen maken om samen te rijden. Ik stel voor met 3 auto’s te gaan. Bij mij kunnen 3 mensen meerijden. Meerijden graag onderling regelen.

Aanmelden vanaf 7 april, alleen via het aanmeldformulier dat dan hieronder verschijnt!

Mocht de wandeling volgeboekt zijn en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam, tel.nr. en e-mailadres naar mlwandelingen@gmail.com . Wil je je afmelden, mail dat s.v.p. zo snel mogelijk naar hetzelfde mailadres, of als het vlak voor vertrek is, bel naar de begeleider.

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen