Wandeling – Rijk Amersfoort


Datum/Tijd: vr 25 september 2020, 14:00 - 17:30

Amersfoort en directe omgeving is ontzettend rijk aan stedelijk en landschappelijk schoon. Tijdens deze 11 km lange tocht zul je dat ervaren. Van oude bossen, villawijken, veenweides tot waterwoningen. Hoor het interessante verhaal en ontdek nieuwe plekken in Amersfoort.

Sociaal geograaf  Arnold Huisman is 52 jaar en woont in Amersfoort. Hij organiseert al jaren wandelingen en fietstochten voor bekenden. Meer informatie over deze wandelingen en fietstochten kun je vinden op www.ahontspan.nu.
Via e-mailadres ahontspannu@gmail.com kan je je aanmelden voor zijn nieuwsbrief die periodiek uitkomt. Je kunt je ook telefonisch met hem in verbinding stellen. Zijn telefoonnummer is 06-14844146.

Lengte wandeling: 11 km, duur: 3-3,5 uur
Datum: vrijdag 25 september
Start om 14.00 uur, startplaats: plein vóór hoofdingang station Amersfoort
Maximaal grootte groep: 10 personen
Kosten: € 7.00

Begeleider: Arnold Huisman

Opgeven vóór vrijdag 25 september, 9.00 uur per mail: ahontspannu@gmail.com.

Dit is géén Power activiteit. Je loopt mee op eigen risico.

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen