Middellange wandeling rondom de GlindDatum/Tijd: do 25 augustus 2022, 09:00 - 12:00

Het dorp de Glind heeft ongeveer 700 inwoners. Door het grote aantal bewoners dat actief is met de zorg voor jeugdigen, is het dorp ook bekend onder de naam jeugddorp de Glind. Rondom het dorp lopen een paar mooie wandelroutes, twee klompenpaden en de Glindster en Moorsterpaadjes. Deze paden zijn gedeeltelijk verwerkt in deze route van 9 km. Tegenover Zandbrink lopen we langs een heuveltje dat een archeologisch monument is.

We verzamelen om 9 uur op de parkeerplaats van Groot Zandbrink, Postweg 2 te Leusden. Rond half 11 houden we een koffiepauze in de Glind. Rond 12 uur zijn we weer terug bij het startpunt. Bij nat weer kunnen sommige paadjes drassig zijn.

De wandeling zal begeleid worden door Marja Kampman.

Het aantal wandelaars is maximaal 10.

Aanmelden kan vanaf 29 juli via het formulier dat dan hieronder verschijnt. Geef bij opgave in het veld “opmerkingen” aan of je wilt rijden, of je graag met iemand mee rijdt en in welke wijk je woont, zodat we onderling afspraken kunnen maken.

Is deze activiteit volgeboekt en wil je op de reservelijst komen of moet je je onverwacht afmelden stuur dan een mail naar middellangewandelingen@power-amersfoort.nl.


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen