Middellange wandeling rond de Glind, VOL


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: do 26 augustus 2021, 09:00 - 12:00

Het dorp de Glind heeft ongeveer 700 inwoners. Door het grote aantal bewoners dat actief is met de zorg voor jeugdigen, is het dorp ook bekend onder de naam jeugddorp de Glind. Rondom het dorp lopen een paar mooie wandelroutes, twee klompenpaden en de Moorsterpaadjes. Deze paden zijn gedeeltelijk verwerkt in deze route van 10 km.

We verzamelen om 9 uur op de parkeerplaats aan de achterzijde van Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2 te Leusden. Na 6 km houden we een koffiepauze bij “grand café Ons”, waar jongeren via een leerwerktraject werken. Rond 12 uur zijn we weer terug bij het startpunt.
Bij nat weer kunnen sommige paadjes modderig zijn.

De wandeling zal begeleid worden door Marja Kampman.
Het aantal wandelaars is maximaal 8.

We vragen aan de deelnemers naast hun naam, e-mailadres en telefoonnummer, in het veld ‘opmerkingen’ ook aan te geven of men al dan niet over een auto beschikt en in welke wijk van Amersfoort of naburig dorp men woont.  Op basis van deze gegevens kan dan een lijst worden gemaakt die zal worden gedeeld met de deelnemers, zodat men onderling afspraken kan maken van wie met wie meerijdt.

Boodschappen kunnen worden verstuurd naar sportief@power-amersfoort.nl.

Mocht de wandeling zijn volgeboekt, en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam, telefoonnummer en e-mailadres naar sportief@power-amersfoort.nl.
Wil je je afmelden voor deze wandeling geef dat dan z.s.m. door via sportief@power-amersfoort.nl.

 


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen