Middellange wandeling tussen Leusden en Woudenberg


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: do 22 september 2022, 09:15 - 13:00

Tussen Leusden en Woudenberg ligt een een mooi buitengebied. Hier wandelen we over de Oude Spoorlijn met het oude wachtershuisje en het Short Stirling monument. Over de landgoederen van Ridderhofstad Groenewoude en Ridderhofstad Geerestein, langs de Grift en Huize de Treek. En langs de 2 oude schoolgebouwen aan de Ooievaarshorsterweg.

We verzamelen om 9.15 uur bij de Dorpskerk van Leusden-Zuid, Arnhemseweg 75. Hier is een overdekte fietsenstalling en er zijn parkeerplaatsten voor enkele auto’s, zowel voor als achter de kerk. Rond 11 uur houden we een koffiepauze bij Theeschenkerij Eldorado aan de Griftdijk. Rond kwart voor 1 zijn we weer terug bij de Dorpskerk.

De wandeling is ongeveer 11 km. en wordt begeleid door Marja Hamers.

Het aantal wandelaars is maximaal 10.

Aanmelden kan vanaf 26 augustus via het formulier dat dan hieronder verschijnt. Geef in het veld “opmerkingen” aan of je op de fiets komt of met de auto. Kom je met de auto, geef dan aan of er iemand mee kan rijden en in welke wijk je woont. Wil je graag met iemand meerijden geef dan ook aan in welke wijk je woont, zodat we onderling afspraken kunnen maken.

Is deze activiteit volgeboekt en wil je op de reservelijst komen of moet je je onverwacht afmelden, stuur dan een mail naar middellangewandelingen@power-amersfoort.nl.


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen