Middellange Wandeling van Baarn naar Lage Vuursche, OPGESCHORT


Datum/Tijd: do 19 november 2020, 09:00 - 13:00

De wandeling gaat voorlopig niet door, i.v.m. corona

Een wandeling vanaf station Baarn, die door bos en over heide voert, aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Was gepland voor maart, maar ging vanwege corona niet door. Nu proberen we het op donderdag 19 november weer, met een kleinere groep.

We verzamelen op perron 7 van station Amersfoort, even vóór negen uur. Denk aan je mondkapje!

Om 9:02 brengt de trein ons in zeven minuten naar Baarn en vanaf dat station lopen we direct het Baarnse Bos in. Dit is een klein, gestileerd park. We steken snel de Amsterdamschestraat over en zien in de verte Paleis Soestdijk. Dit laten we links liggen.
Wij lopen nu in de Boswachterij Vuursche, een gebied van 1200 hectare, beheerd door Staatsbosbeheer. Overwegend bos, maar daarbinnen ligt De Stulp, een open, heuvelachtig gebied, met heide, zandgrond en kleine meertjes. Dit steken we over. We naderen Lage Vuursche, waar we bij Buiten in de Kuil pauze nemen voor koffie, thee en sanitair. Via een andere weg, deels weer over De Stulp, keren we terug naar het station van Baarn.

De wandeling is in totaal zo’n 12.5 km, vrijwel geheel vlak, en wordt door Martin de Graaf begeleid.

Je kunt natuurlijk ook op eigen gelegenheid naar station Baarn reizen en je daar om 9:09 bij de groep voegen.  Geef dat bij je aanmelding s.v.p. even door.

Aanmelden vanaf 16 oktober, alleen via het aanmeldformulier dat dan hieronder verschijnt!

Mocht de wandeling volgeboekt zijn en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam, telefoon nummer en e-mail adres naar mlwandelingen@gmail.com. Wil je je afmelden, geef dat svp zo snel mogelijk door naar mlwandelingen@gmail.com.

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen