Middellange Wandeling van Baarn naar Lage Vuursche, AFGELASTDatum/Tijd: do 26 maart 2020, 09:00 - 13:00

Een wandeling vanaf station Baarn, die door bos en over heide voert, aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug.

We verzamelen op perron 7 van station Amersfoort, even vóór negen uur.
Om 9:02 brengt de trein ons in zeven minuten naar Baarn en vanaf dat station lopen we direct het Baarnse Bos in. Dit is eerder een klein, gestileerd park. We steken snel de Amsterdamsche straat over en zien in de verte Paleis Soestdijk. Dit laten we links liggen.
Wij lopen nu in de Boswachterij Vuursche, een gebied van 1200 hectare dat door Staatsbosbeheer wordt beheerd. Overwegend bos, maar De Stulp is een open, heuvelachtig gebied daarbinnen, met heide, zandgrond en kleine meertjes. Dit steken we over. We naderen Lage Vuursche, waar we bij Buiten in de Kuil pauze nemen voor koffie, thee en sanitair. Via een andere weg, deels weer over De Stulp, keren we terug naar het station van Baarn.

De wandeling is in totaal zo’n 12 km, vrijwel geheel vlak, en wordt door Martin de Graaf begeleid.

Je kunt natuurlijk ook op eigen gelegenheid naar Station Baarn reizen en je daar om 9:09 bij de groep voegen.  Geef dat bij je aanmelding s.v.p. even door.

Aanmelden vanaf 27 februari, alleen via het aanmeldformulier dat dan hieronder verschijnt!

Mocht de wandeling volgeboekt zijn en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam, telefoon nummer en e-mail adres naar mlwandelingen@gmail.com. Wil je je afmelden, geef dat svp zo snel mogelijk door naar mlwandelingen@gmail.com.

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen