Midwinter-driedaagse Bergen aan Zee, groep 2, VOL


Datum/Tijd: di 28 januari 2020, 00:00

In de donkere, saaie tijd na de december-feestelijkheden gaan we weer wandelen. Deze keer verblijven we in Bergen aan Zee. Van daar uit kunnen we wandelen langs het strand, in het open duinlandschap en in de beboste binnenduinen. Het landschap biedt veel variatie, maar mul zand, wind en flinke hoogteverschillen zullen er altijd zijn. Een uitdaging dus.

Het hotel
We verblijven in Hotel Victoria, Zeeweg 33, 1865 AB Bergen aan Zee.

We nemen weer een arrangement, bestaande uit twee overnachtingen, twee diners en twee ontbijten. Dat kost op basis van tweepersoonskamers ca. € 125,–. Wil je een eenpersoonskamer dan betaal je ongeveer € 155,–. Daar kan nog iets bij komen, zoals toeristenbelasting en de kosten van eventuele lunchpakketten.
Drankjes zijn uiteraard voor eigen rekening.

De data
Vorig jaar werd er wegens grote belangstelling te elfder ure een derde driedaagse georganiseerd. Nu houden we bij voorbaat al rekening met drie groepen van minimaal acht, maximaal twaalf deelnemers.

Groep 1: dinsdag 21 – donderdag 23 januari 2020; begeleiding Jet Holleman, VOL
Groep 2: dinsdag 28 – donderdag 30 januari 2020; begeleiding Ronald Bloemendaal, VOL
Groep 3: dinsdag   4 – donderdag 6 februari 2020; begeleiding Frank Nieuwenhuijsen, VOL

Meld je aan
Je kunt je aanmelden tot 8 december via het formulier bij groep 1!
Er is één gezamenlijk aanmeldformulier voor alle drie de groepen! Dit zit bij groep 1.

Geef bij je aanmelding in het vak ‘Opmerking’ aan welke week je voorkeur heeft en wat voor jou tweede keus is. We proberen je eerste keuze te honoreren, maar willen ook alle drie de groepen vullen. Als je maar één keus opgeeft en die groep is al vol, dan kom je op de reservelijst. Je kunt dan alleen mee als er iemand uitvalt.

Vermeld ook of je een éénpersoons kamer wilt of met wie je een kamer wilt delen. Als je niets vermeldt, gaan we ervan uit dat je er geen bezwaar tegen hebt een tweepersoons kamer te delen.

Enige tijd na 8 december krijg je een mail waarin staat in welke week je bent ingedeeld en met wie je een kamer deelt. Pas als je die mail hebt beantwoord en akkoord bent gegaan, is je inschrijving definitief.

Meld je desgewenst aan voor de reservelijst via furler95@planet.nl.

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen