Muzikale Sprookjes voor jong en oud


Datum/Tijd: ma 4 november 2019, 14:30 - 15:30

Zoekt u een leuk uitje op een doordeweekse middag? Of bent u verzot op sprookjes? Kom dan maandagmiddag 4 november naar de Sint Aegtenkapel! Pianist Wouter Harbers en violist Robert Cekov nemen u mee naar een andere wereld: de wereld van de muzikale sprookjes.

We beginnen met het vrolijke muziekje uit de paddenstoelen van het sprookjesbos in de Efteling. Daarna gaan we naar een prachtig Zwanenmeer, met betoverende muziek van Tchaikovsky. Hoe anders is het treurlied van Ravel, waarin hij huilt om een gestorven prinses… Huil mee met de Pavane.

Vervolgens trekken we naar de bergen van Noorwegen. Hier worden al eeuwenlang spannende volksverhalen doorverteld. Grieg zette ze op muziek in zijn spannende Peer Gynt Suite. De muziek begint met een rustige ochtendschemering en eindigt in een extatische Trollendans!

We sluiten het concert af met de sensationele Danse Macabre van Saint-Saëns, waar in de Efteling zelfs een hele attractie omheen is gebouwd.

De toegang is gratis; na afloop is er een collecte. Het concert begin om 14:30u en duurt ongeveer een uur. Er is koffie verkrijgbaar vanaf 13:45u. Iedereen is welkom, maar vanwege de grote belangstelling is reserveren wel handig. Stuur dus een mailtje naar info@wouterharbers.nl of bel 06 – 2676 3338 (spreek bij geen gehoor een bericht in met uw reservering. We bellen u zo snel mogelijk terug).

Deze reeks koffieconcerten is een sociaal initiatief van Stichting Gouden Dagen en pianist Wouter Harbers en wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Bouwbedrijf Schoonderbeek.

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen