Natuur-fietsexcursie Park Vliegbasis Soesterberg


Datum/Tijd: zo 7 juli 2019, 10:30 - 12:30

Natuur met een stoer randje

Park Vliegbasis Soesterberg, een groot deel van de voormalige vliegbasis Soesterberg, heeft zich als gevolg van bijna een eeuw militair gebruik ontwikkeld tot een uniek natuurgebied. Het Park is sinds 15 december 2017 eigendom van Utrechts Landschap, natuurwaarden en militaire historie zijn daarmee veilig gesteld. Ook op het buitenterrein van het Nationaal Militair Museum is ruimte voor natuurontwikkeling.

Utrechts Landschap organiseert hier fietsexcursies. Gidsen nemen je in de periode maart t/m oktober mee over het terrein om de natuur(ontwikkeling) en de samenhang met militair gebruik nader te ontdekken.

Het seizoen is sterk bepalend voor de lokaties die worden bezocht. De gidsen lichten de noodzaak toe om delen van het Park voor het publiek -beperkt- afgesloten te houden.

De fietsexcursie natuur vindt iedere eerste zondagochtend van de maand plaats. Neem zelf je fiets mee. De fietsexcursie start om 10.30 uur en duurt ca. 2 uur. Het is gratis (een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld).

Het is mogelijk gebruik te maken van de voorzieningen van het Nationaal Militair Museum en/of dat na afloop van de excursie te bezoeken.

Dit is een externe activiteit van Het Utrechts Landschap en is te reserveren via deze link.
Het is raadzaam op tijd te reserveren, er is veel belangstelling voor!

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen