Digi-café: nieuw platform voor ontmoeting, verbazing en inspiratie


Datum/Tijd: di 22 september 2020, 19:00 - 20:00

Voor alle POWER deelnemers start op dinsdag 22 september aanstaande om 19:00 uur (tot maximaal 20:00 uur) ons fonkelnieuwe Digi-Café. Elke 22ste van de maand op hetzelfde tijdstip worden actuele thema’s gepresenteerd, besproken, wetenswaardigheden gedeeld en verrassende elementen ingebracht. Het Digi-Café is niet in plaats van iets, maar een extra toevoeging aan de uitingen van POWER.

Via ZOOM ontmoeten we elkaar vanuit onze eigen thuissituatie. Meekijken, meepraten, stil of actief deelnemen, doe wat past en ontdek via beeldvergaderen via computer, laptop of tablet een extra wereld aan mogelijkheden. Denk aan een talkshow als Op1 of Jinek met daaraan toegevoegd verrassende items, zoals het kunstwerk van de maand, een bijzonder verhaal, aankondiging en uitleg van (POWER)activiteiten.

Het hoofdthema is elke maand anders en ook door jou in te brengen en in te vullen met ondersteuning van de barkeepers/initiatiefnemers van ons Digi-Café. Steeds minimaal drie maanden vooruit maken we hoofdonderwerpen bekend, die soms onder invloed van de actualiteit kunnen worden aangepast:

22 september 2020, POWER tijdens corona en in de toekomst. Interview en discussie met onze voorzitter, Thea Campagne.

22 oktober 2020, De Corona app en wat die met ons doet, met een RIVM deskundige.

22 november 2020, De presidentsverkiezingen in de VS zijn net achter de rug en nu?, met een Amerika expert.

22 december 2020, De Kerst, armoede of niet en de Amersfoortse Voedselbank.

Probeer het en stap in! Aanmelden kan via: www.digi-cafe.nl. Een of twee dagen voor de 22ste van de maand ontvang je een link en gebruiksaanwijzing waarmee je inlogt en deelneemt.

Lees meer (en aanmelden) op www.digi-cafe.nl of stel vragen via barkeepers@digi-cafe.nl.

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen