NIEUWJAARSTOAST voor alle POWER-deelnemers in het DigiCaféDatum/Tijd: ma 3 januari 2022, 15:00 - 16:00

Datum/tijd: ma 3 januari 2022, 15:00 – 16:00 uur

Zoom link: us06web.zoom.us/j/86842803802?pwd=M3grQ0o5bGpJeWR2NGViZDJiek9IZz09

Het POWER-bestuur nodigt hierbij alle POWER-deelnemers uit om met elkaar een digitale toast uit te brengen op het nieuwe jaar.

Momenteel zijn er helaas geen mogelijkheden om elkaar fysiek te ontmoeten en nieuwjaarswensen uit te wisselen. Daarom vindt de POWER-nieuwjaarsbijeenkomst dit jaar online plaats en wel in het DigiCafé op maandagmiddag 3 januari 2022 van 15 tot 16 uur.

Het programma:

  • Samen met het bestuur ontmoeten we elkaar in het kersverse jaar 2022. We blikken terug op het oude jaar en kijken vooruit in het nieuwe. Bertien Houwing, beoogd voorzitter, stelt zich voor.
  • “Achter de voordeur van…”  is deze keer bij Marinette Oomen thuis, een bijzondere ontmoeting.
  • In break-out rooms ontmoeten we elkaar in kleinere groepjes. Zie het als tafeltjes in een café, maar dan digitaal, om elkaar te spreken in het nieuwe jaar.
  • En heel belangrijk: zet een drankje naar keuze klaar: we proosten op 2022!

Het POWER-DigiCafé is het eigentijdse online ontmoetingsplatform en een spreekbuis voor alle POWER-deelnemers en hun activiteiten. Normaal gesproken vindt het DigiCafé plaats op iedere eerste maandag van de maand van 20:00 tot 21:00 uur.
Deze maand doen we dat anders: we faciliteren de POWER-nieuwjaarsbijeenkomst op een vroeger tijdstip, zodat meer POWER-deelnemers elkaar kunnen ontmoeten.
We kunnen ons voorstellen dat sommigen onder ons een drempel over moeten om aan een online bijeenkomst deel te nemen. Maar, probeer het gewoon!

Het hoofdthema is elke maand anders. De vrijwilligers achter het POWER-DigiCafé noemen we barkeepers. Voor het POWER-DigiCafé kunnen vanuit alle POWER thema’s onderwerpen worden aangedragen.

AANMELDEN EN VRAGEN!? LET OP!!!
Aanmelden gaat voortaan net zoals bij alle POWER-activiteiten en kan direct onderaan deze pagina. Deelname aan het DigiCafé is gratis. Heb je vragen? Wil je een onderwerp inbrengen? Mail naar barkeepers@power-digicafe.nl

Voor het POWER-DigiCafé gebruiken we ZOOM. De app kun je vinden in de Apple-, Google Play store en vervolgens installeren op jouw computer, laptop, tablet en/of smartphone. Je kunt direct inloggen met de ZOOM-Link die je van ons ontvangt door de link aan te klikken (Je hoeft dan geen app te installeren vooraf. Bij de twee volgende opties is dit wel nodig. Kies wat je prettig vindt.) of via de app of via www.zoom.us/join


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen