Ode aan Johan van den Boogert, de man aan de start van Herman van Veen


Datum/Tijd: zo 8 december 2019, 15:00 - 16:00

 

 

Op 8 december vindt om 15.00 uur in de Singer Concertzaal in Laren een door Herman van Veen geïnitieerd concert plaats als ode aan Johan van den Boogert, de man, die zo veel voor hem als musicus heeft betekend.

Herman van Veen schreef over zijn eerste ontmoeting met van den Boogert in zijn autobiografie “Herinnerde dagen” uit 2015 (zie hiernaast).

Johan van den Boogert is de vader van Power deelnemer Renee van den Boogert en was pianist en oud-directeur van het Utrechts Conservatorium. Door zijn innemendheid, energieke uitstraling, professionaliteit en humor was hij een bindende factor en voor velen een bron van inspiratie. Zo dus ook voor Herman van Veen.

Op 8 december kunt u genieten van de finalisten van jonge talenten, die strijden voor de Johan van den Boogert prijs. Herman van Veen en zijn vaste gitariste Edith Leerkes zullen ook aanwezig zijn.

 

www.singerlaren.nl/nl/agenda/631/Harlekijn_Holland_productie_i_s_m_het_Herman_van_Veen_Arts_Center/Johan_van_den_Boogert_Concert/

Kaartjes        :  € 5,00 vermeerderd met € 1,50 per bestelling via www.singerlaren.nl

Informatie    : Renee van den Boogert, 06-40479740

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen