Middellange wandeling ‘Op Oorlogspad’, VOL


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: do 25 november 2021, 09:30 - 13:00

We gaan op oorlogspad. Schrik niet, de wandeling is heel vreedzaam, maar we doen plaatsen aan die aan oorlogen herinneren: het Belgenmonument en Kamp Amersfoort. Bovendien komen we langs terreinen die ooit met Defensie te maken hadden – of nog steeds hebben.

Lengte van de wandeling: 11 km

Datum: 25 november 2021

Verzamelen: 9:25 uur in de hal van het Centraal Station

Openbaar vervoer: Bus 56, vertrek 9:33 uur; reistijd 4 minuten naar de halte Potgieterlaan. NB. als je niet via het station naar het beginpunt wilt komen, laat dat dan even weten via jet.holleman@gmail.com.

Koffieadres: De Stoeterij, Amersfoortsestraat 91a, Soesterberg

Begeleiding: Jet Holleman

Aanmelden kan uitsluitend via het aanmeldformulier hieronder.

Als de wandeling is volgeboekt, kun je je opgeven voor de reservelijst. Mail je naam en telefoonnummer naar Jet Holleman, jet.holleman@gmail.com. Mocht er een plaats vrijkomen, dan krijg je bericht.

Kun je onverhoopt niet mee? Meld je dan zo spoedig mogelijk af via jet.holleman@gmail.com, dan kan er misschien iemand anders in jouw plaats mee.

Houd rekening met de dan geldende coronamaatregelen (QR-code voor de horeca, mondkapjes voor het OV). Het bestuur van Power vraagt bovendien alleen mee te gaan als je bent gevaccineerd, een recente coronatest hebt gedaan met negatieve uitslag of corona hebt gehad.
In verband met de coronamaatregelen lopen we met maximaal acht personen inclusief de begeleider en houden we 1,5 meter afstand van elkaar. Ben je verkouden, ga dan niet mee.

NB: We willen iedereen de gelegenheid bieden mee te wandelen. Wees daarom terughoudend en geef je alleen voor meerdere wandelingen op als er een paar dagen van tevoren nog plaats is.

 


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen