Open atelier – Carolien Magnus


Datum/Tijd: za 18 mei 2019, 13:00 - 17:00

De KunstKijkRoute van Amersfoort is met haar méér dan 22-jarig bestaan één van de oudste open atelierroutes van Nederland. In dit voorjaar is de KunstKijkRoute samengebald tot één weekend.
Dan openen kunstenaars en galeries hun deuren zaterdag 18 mei van 13-17 uur en zondag 19 mei van 11 tot 17 uur.
Dit jaar doet Carolien Magnus mee met haar eigen atelier, www.carolienmagnus.nl. De meeste werken zijn te koop. Voor dit speciale evenement geeft ze 10 % korting.

Van harte welkom om tijdens de KunstKijkRoute naar haar werk en atelier thuis te komen kijken op de Zandbergenlaan 59, 3817 GT Amersfoort.
Om alvast in de stemming te komen een afbeelding van haar laatste werk: ‘Schakels’

Het boekje met plattegrond, waarop alle adressen zijn vermeld, is gratis te verkrijgen bij afhaalpunten zoals de VVV, de musea, winkels en horeca (ook in Leusden, Soest en Hoevelaken). Deelnemende ateliers en galeries zijn gemakkelijk te herkennen aan de paarse vlag met het beeldmerk van de KunstKijkroute. Zie www.kunstkijkroute.nl/.

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen