Open leesclub in Het Eemhuis


Datum/Tijd: wo 12 augustus 2020, 10:30 - 12:30

“Het einde van de eenzaamheid” van Benedict Wells in Bibliotheek Het Eemhuis.

Heb je interesse om deel te nemen aan een leesclub, maar de stap nog niet gezet? Grijp dan nu je kans om het eens te proberen.  Senia leesclubs organiseert in samenwerking met de Bibliotheek Eemland een “open leesclub”.

Waar            : Bibliotheek Het Eemhuis
Wanneer     : 12 augustus, 10.30 uur
Aanmelden: liesbeth.ram@senia.nl
Kosten         : geen

“Het einde van de eenzaamheid van Benedict Wells” staat deze ochtend centraal. Een ontroerende en prachtige roman van een veelgeprezen jong Duits talent over het verwerken van verlies en eenzaamheid en over de vraag wat onveranderlijk is in de mens. Bovenal is het een grootse liefdesgeschiedenis.

Leeswijzer en discussie
Bij deze bespreking wordt gebruik gemaakt van een leeswijzer van Senia. Een leeswijzer omvat een samenvatting van het boek, analyse van literaire aspecten, informatie over de auteur.
En discussievragen waarmee je ongeveer 2 uur aan de praat bent.
Liesbeth Ram, ambassadeur van Senia leesclubs, zal het gesprek leiden.

Boeken beschikbaar
Om optimaal deel te kunnen nemen aan het gesprek, is het een voorwaarde dat je het boek gelezen hebt of aan het lezen bent.
Bibliotheek Eemland levert de boeken, die 6 weken voorafgaand voor je klaar liggen.
Bovendien ontvang je van Senia leesclubs de betreffende leeswijzer.
Tijdens de boekbespreking krijg je ook informatie over de werkwijze van Senia leesclubs en kun je je aanmelden om deel te nemen aan een leesclub.

Aanmelden
Heb je interesse, dan kun je je aanmelden bij liesbeth.ram@senia.nl. Je ontvangt de leeswijzer digitaal. Zo kun je je voorbereiden op het gesprek, waaraan je actief kunt meedoen. Je kunt het boek afhalen aan de balie van bibliotheek Eemland. Hierover ontvang je nader bericht.

Tip: lees eerst het boek, daarna de leeswijzer.

De bibliotheek volgt nauwkeurig de richtlijnen van het RIVM.

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen