Open leesclub over ‘Mevrouw mijn moeder’ van Yvonne Keuls  (Extern)


Datum/Tijd: do 24 november 2022, 19:30 - 21:00

In de Bibliotheek het Eemhuis.

In november is het Nederland Leest. Onder het motto ‘Eén boek, duizend gesprekken – een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar’, geven bibliotheken Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls cadeau. Leescluborganisatie Senia viert dit feest graag mee en organiseert een open leesclub over dit boek in de Bibliotheek het Eemhuis. Deelname is gratis en iedereen kan meedoen. Het boek is gratis op te halen in de Bibliotheek.

 

 

Bespreking ‘Mevrouw mijn moeder’

Met Mevrouw mijn moeder richtte Yvonne Keuls een liefdevol monument op voor haar bijzondere moeder. Het is een meeslepend en ontroerend verhaal over ouder worden met veerkracht en zelfbeschikking. Tijdens de open leesclubs gaan deelnemers met elkaar over dit boek in gesprek. Dit gebeurt aan de hand van een leeswijzer met informatie over het boek, de auteur en de context. Schuif aan en ontdek hoe leuk het is om met elkaar dieper in een boek te duiken.

 Praktische informatie

  • Datum: donderdag 24 november
  • Tijd: 19.30 – 21.00 uur
  • Locatie: de Bibliotheek het Eemhuis
  • Kosten: gratis

Graag vooraf aanmelden via: liesbeth.ram@senia.nl

Na aanmelding ontvangt u de leeswijzer digitaal. Zo kunt u zich alvast voorbereiden op de boekbespreking.

Over Nederland Leest

Deze activiteit vindt plaats tijdens Nederland Leest (1 t/m 30 november). Het thema van Nederland Leest is dit jaar: Oud worden, jong blijven. Er zijn veel verschillende activiteiten tijdens Nederland Leest georganiseerd in de Bibliotheek. Kijk voor meer informatie op: bibliotheekeemland.nl/nederlandleest.

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen