Open repetitie Overdagkoor Amersfoort.


Datum/Tijd: wo 30 januari 2019, 10:00 - 12:00

Het Overdagkoor is blij en u bent van harte welkom.

Het Overdagkoor Amersfoort is blij. Na een drukke decembermaand beginnen we weer opgewekt aan een nieuw jaar. Met 2 mooie concerten in het vooruitzicht. De doelstelling van het Overdagkoor: “Samen in een fijne sfeer mooie muziek maken”. En u bent van harte welkom om daarvan deel uit te maken. Probeer het vrijblijvend op onze open repetitie!

Het koor zingt afwisselend repertoire. Bijvoorbeeld het prachtige lied “ Caro mio ben” van Giordani en het nummer “Birds” bekend geworden van Anouk maar ook muziek van Boudewijn de Groot en Ramses Shaffy. Het gaat er bij het overdagkoor vooral om dat we het repertoire mooi en met beleving kunnen zingen. Dat is toch waar het om gaat in muziek?

De open repetitie begint met een aantal inzingoefeningen en canons. Nadat iedereen voldoende is opgewarmd,  wordt er een eenvoudig meerstemmig nummer ingestudeerd. Geïnteresseerden kunnen zo gelijk ervaren hoe het is om deel uit te maken van het Overdagkoor. Halverwege de repetitie is er even pauze. Na de pauze zal het Overdagkoor een klein concertje geven voor de aanwezigen.

Het Overdagkoor bestaat inmiddels enkele jaren. De gezellige groep leden komt iedere week met veel plezier naar de repetities. Het koor is voor alle leeftijden, jong en oud zijn van harte welkom. Bij een goede mix van verschillende leeftijden klinkt een koor op zijn best. Nieuwe leden zijn van harte welkom en kunnen rekenen op een warm onthaal. De repetities zijn in een mooie zaal met een fijne akoestiek om in te zingen. Door de brede repertoirekeuze hoopt de dirigent dat veel belangstellenden willen meezingen tijdens de open repetitie.

De open repetitie is gratis en geheel vrijblijvend. Aanmelden is niet nodig. Je kunt gewoon langskomen. We zijn er wel. Wie het leuk vindt, kan de volgende repetitie ook nog vrijblijvend meezingen. Als men daarna besluit om te blijven zingen bij het Overdagkoor is de contributie € 27,35 euro per maand. Informatie en contactgegevens op de website: www.overdagkoor.nl

Datum: 30 Januari 2019
Tijdstip: 10.00 – 12.00 uur.
Locatie: Het Brandpunt, Laan naar Emiclaer 101, Amersfoort.
Kosten: Gratis.

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen