Power aanschuiftafel, VOLDatum/Tijd: wo 17 november 2021, 17:30

Wie eet er mee?

Na de gezellige aanschuiftafel in oktober willen we ook in november weer een aanschuiftafel organiseren. Deze keer schuiven we op woensdag 17 november om 17.30 uur aan bij “bijHEIN” aan de Kortegracht 2 in Amersfoort. We kunnen met 20 personen gebruik maken van de gezellige ruimte boven (er is wel een trap en geen lift).

We gaan voor onze aanschuiftafel uit van een twee-gangen-keuzemenu voor €22,50. De keuze kan gemaakt worden uit twee of drie voorgerechten en twee of drie hoofdgerechten (in ieder geval vlees en vegetarisch). De drankjes en eventueel een dessert rekent ieder voor zich ter plekke af.

Je kunt je hieronder aanmelden tot uiterlijk 10 november, met gelijktijdige betaling via de website van € 22,50.  Mocht je na aanmelding onverhoopt verhinderd zijn, dan kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan. De betaalde € 22,50 kan om praktische redenen niet geretourneerd worden.

Als deze activiteit is volgeboekt en je wilt op de reservelijst, mail dan je naam en telefoonnummer naar astolk.ts@gmail.com

Even voor de zekerheid: Kom alleen als je volledig tegen corona gevaccineerd bent of over een zeer recente negatieve testuitslag beschikt.

Eet je mee?
Josee Steehouder en Tony Stolk

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen