POWER-film: Becoming Astrid


Datum/Tijd: za 1 december 2018, 14:00

Op zaterdag 1 december om 14.10 uur in Theater De Lieve Vrouw: ‘Becoming Astrid’.

“Toen Astrid Lindgren heel jong was gebeurde er iets dat haar diep trof. Deze gebeurtenis vormde haar leven en maakte haar tot een van de meest inspirerende vrouwen van deze tijd. Het verhaal van een toen jonge Astrid, die ondanks de verwachtingen van die tijd en haar religieuze opvoeding, besloot los te komen van de normen van de maatschappij en haar hart te volgen”

Kijk hier de trailer.


In principe elke eerste zaterdagmiddag van de maand, of de laatste woensdagmiddag van de maand, vóór de POWER borrel, staat er een film op het Powerprogramma die wordt gekozen uit het aanbod van films in die week. De filmkeuze komt veelal van onze doorfilmde Power deelnemer Gera Kerssies, maar natuurlijk zijn ook filmtips van andere filmliefhebbers van harte welkom.

Omdat het wekelijkse filmprogramma met aangegeven aanvangstijden pas op maandag namiddag bekend wordt gemaakt door Filmhuis De Lieve Vrouw, kan de gekozen voorstelling pas op maandagavond worden doorgegeven aan onze weblady Hebel Montagne.
Natuurlijk kan afgeweken worden van de ‘vaste‘ woensdag- of zaterdagmiddag. In geval er een bijzondere film gekozen wordt, die nou juist niet op de laatste woensdag of de eerste zaterdag van de maand vertoond gaat worden.

De bedoeling is elkaar ca. 15 minuten voor de voorstelling te ontmoeten. Als de film in De Lieve Vrouw is, dan is de afspreekplaats de grote tafel  bij/op de verhoging rechts achterin het Theatercafe en als het om de Vue Bioscoop gaat dan wordt er afgesproken bij het barretje links na de kaartjescontrole. In principe zal Gera zelf aanwezig zijn. Mocht zij onverhoopt verhinderd zijn dan zou Hanneke Tolsma haar kunnen vervangen. Het is ook gebruikelijk om na afloop van de film als Power people gezamenlijk met een glas even na te praten over de film. Het is altijd interessant om  mening en beleving van de film uit te wisselen.

Voor theatertips doen we een beroep op bezoekers van onze site om die door te geven aan Hebel Montagne via webmaster@power-amersfoort.nl, die de tips dan op de site zal plaatsen.


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen