Power-film: Downton Abbey


Datum/Tijd: wo 11 september 2019, 12:00 - 14:15

Woensdag 11 september om 12 uur in Theater De Lieve Vrouw, film Downton Abbey.
Extra Power-film! We gaan er met een aantal Power deelnemers, o.a. Hanneke Matthijsse, naar toe. Het is dus niet de reguliere Power-film op de eerste vrijdag van de maand.
Dit is een voor-première, en daarom waarschijnlijk snel uitverkocht. Het is dus raadzaam van te voren een kaartje te reserveren!
We ontmoeten elkaar tot 11.45 uur bij de grote ronde tafel op de verhoging achter in het restaurant.

DOWNTON ABBEY                     VOORPREMIÈRE

De bekende acteurs uit de populaire televisieserie over de Britse familie Crawley en hun bedienden keren terug voor de langverwachte film. We can hardly wait!

Het verhaal speelt zich af in Engeland tijdens de herfst van 1927, anderhalf jaar na de gebeurtenissen uit de serie.
Op het landgoed wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen van hoog bezoek: de koning en koningin van Engeland komen namelijk langs. Zelfs de gepensioneerde Carson helpt mee. Intussen staat een volwassener Mary op eigen benen en heeft ze haar verantwoordelijkheid genomen. Downton kan echter nog steeds op haar trouw rekenen. Edith worstelt met haar nieuwe functie als markiezin die een grotere verantwoordelijkheid met zich meebrengt dan ze gewend was tijdens haar opvoeding.

De succesvolle televisieserie werd bekroond met o.a. drie Golden Globe Awards en vijftien Emmy Awards. In totaal werd de serie 69 keer genomineerd voor een Emmy Award. De bioscoopfilm is geschreven door bedenker van Downton Abbey, Oscarwinnaar Julian Fellowes (‘Gosford Park’, ‘The Young Victoria’) en geregisseerd door Michael Engler (‘Downton Abbey’).

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen